Rosie Huntingon-Whitleley

Rosie shfaqet pa grim në udhëtimin e fundit

Rosie Huntingon-Whitleley është paraqitur sot në New York në një takim pune pa grim

Ajo rrallë paraqitet në publik, pavarësisht se ka një stil që pëlqehet nga të gjithë.

Rosie Huntington-Whiteley është dukur si një vajzë e re në një takim pune në New York të martën.

Modelja (33) ka treguar kredencialet e një modeleje derisa mediat e kanë shfrytëzuar mundësinë dhe e kanë fotografuar atë duke dal nga hoteli.