Rinumërohen 464 vendvotime nga 1428

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar procesi i rinumërimit.

Deri më tani, janë rinumëruar 464 vendvotime derisa në proces të rinumërimit janë edhe 33 vendvotime, raporton KTV.

Numri i përgjithshëm i vendvotimeve që duhet të rinumërohen është 1428.