Mikrobiologu

Rikthehet Lul Raka, e mposhtë koronavirusin

Mikrobiologu, Lul Raka, është shëruar nga koronavirusi, kjo është bërë e ditur në një intervistë që ai sapo e dha për televizionin publik.

Ai është rikthyer në emisionin “Imazh” të RTK-së për të folur për situatën epidemiologjike në vend.

Raka tha se shifrat e të prekurve me koronavirus janë rritur për shkak të “motit të keq dhe hyrjes brenda, kthimi në shkolla dhe ekipi sezonal”.

Ai tha se zvogëlimi i kontaktit mes njerëzve zvogëlon shifrat me koronavirusin.

Tutje ai shtoi se numri më i madh i testimeve e rritë edhe numrin e rasteve me COVID-19.