Libri

Rasim Selmanaj nesër bën përurimin e librit “Dekada e Deçanit”

Deputeti dhe shkrimtari, Rasim Selmanaj nesër do të bëj përurimn e librit “Dekada e Deçanit”.

Përurimi i librit do të bëhet në Pallatin e Kulturës në Deçan, me fillim në ora 14:00.

Postimi i plotë i shkrimtarit Selmanaj

Miq të dashur,
Nesër bashkohemi, në përurimin e librit tim më të ri, në Pallatin e Kulturës në Deçan, me fillim në ora 14:00.
Ju mirëpres!
RS