Ish- kryeministri

Ramush Haradinaj zgjedh Durrësin për pushime

Ish- kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka vendosur që pushimet t’i kaloj në bregdetin shqiptar.

Ramush Haradinaj dhe familja kanë zgjedhur Durrësin duke shfrytëzuar pushimin për festën e Kurban Bajramit.

Në një fotografi të siguruar nga Gazeta Metro, Haradinaj shihej i veshur me rroba banjo. Ai përsëri vuri në pah trupin e tij super të palestruar, ndërsa kësaj herë në sy ranë syzet e tij të cilat duken se janë adekuate për plazh.

Ndryshe, si deti ashtu edhe mali janë vendet që ish-kryeministri preferon të kaloj kohën e lirë.