FOTO

Ramiz Lladrovci dhe Don Xhoni ju përshendesin prej një kafiterie në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe këngëtari Don Xhoni së bashku me shoqërinë e tyre po kalojnë natën në Prishtinë.

Përmes një InstaStory, Don Xhoni ka dërguar përshëndetje për adhururesit e tij.