Kosovë-Shqipëri

Rama dhe Thaçi cakërrojnë gotat

Kryeministri Edi Rama është takuar me Presidentin Hashim Thaçi.

Të dy bashkë kanë cakërruar gotat me verë duke uruar më të mirat për shqiptarët në këtë fillim të vitit.

“Qoftë Viti i Shqipërisë, Kosovës dhe krejt shqiptarisë”, ka shkruar Rama në profilin e tij në Facebook, njofton Klan Kosova.

Liderët shqiptarë këto ditë kanë pasur takime më të shpeshta, duke uruar njëri-tjetrin për vit më të mirë.

“Një dolli për shqiptarët dhe të drejtën e tyre”