SHBA-Kosovë

Qeveria e re dhe nga Amerika vije lajmi fantastik: Nisen pajisjet e reja ushtarake për Ushtrinë e Kosovës

Bashkëpunimi i Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është gjithnjë e më shumë në rritje.

Së fundi Amerika ka ndihmuar përsëri Forcën e Sigurisë së Kosovës me pajisje, edukim dhe trajnim.

Së shpejti në Kosovë do të arrijnë pajisje të reja, që përmbushin nevojat e FSK-së, e që vargu i tyre do të jetë mjaftë i gjatë.

Përpos këtyre, parashihet që në të ardhmen FSK të furnizohet edhe me më shumë pajisje nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe saktësisht Ushtria Amerikane.