Desert

Qeska çokollate me portokall

Këtë desert askush nuk do të mund harrojë, si për dukjen, ashtu edhe për shijen që ka!

Ngjishni brumin e zakonshëm për palapeta, vetëm shtoni dy lugë kakao.

Piqni, dhe në mes të palapetës qitni një lugë të plotë krem çokollate dhe disa copë të prera portokalli.

Mblidheni palapetën ashtu që të bëni në formë qeske si në fotografi, dhe lidhni me shirit të kores së bluar të portokallit paraprakisht në rende