“Përputhen 3”

Puthje, përqafime, provokime deri tek shtrirja në shtrat, Mikela shkrihet në takim me Erionin

Në emisionin e sontëm të “Përputhen 3”, po mbahet takimi mes Mikelës dhe Erionit.

Si duket është njëri ndër takimet të të lezetshme brenda programit.

Puthje, përqafime, provokime, madje deri tek shtrirja në shtratë, të gjitha i pati ky takim. Mikela njihet si njëra ndër vajzat që ka afrimitet me djemtë nëpër takime. Madje ajo edhe është akuzuar që përfshihet shumë nëpër takime.

Ishte Bruno ai që i kishte thënë asaj që nuk e pëlqen faktin se ajo ‘zhgërryhet’ me djemtë nëpër takime.

Erioni është njëri ndër djemtë më të ri në program, që ka pasur shumë pak takime deri tani.