rezultatet

Publikohen rezultatet e Lotarisë Amerikane

Ashtu siç ishte paralajmëruar edhe më herët sot në orën 18:00 kanë dalë përgjigjet e Lotarisë Amerikane.

Ëndrra amerikane intrigon mijëra shqiptarë për të aplikuar dhe nëse ju jeni njëri prej atyre duke klikuar në këtë link mund të shihni nëse keni fituar apo jo.

Gjithçka që ju duhet të bëni është të klikoni mbi butonin check status dhe pastaj vendosni kodin tuaj unik që keni marrë gjatë aplikimit. Përzgjedhja bëhet në mënyrë rastësore përmes shortit kompjuterik.

Për momentin faqja zyrtare është bllokuar për shkak të fluksit të lartë, por më vonë mund të provoni sërish.