Prokuroria sërish me aksion në Brezovicë

Prokuroria Themelore e Ferizajt është duke vazhduar përsëri aksion në Brezovicë. Lajmin për Demokracia.com e ka konfirmuar prokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Rasim Maloku. “Operacioni për identifikim dhe regjistrim të vikend-shtëpive në Brezovicë është duke vazhduar edhe sot me të njëjtat institucione sikurse më datë 04.08.2022”, ka thënë Maloku për Demokracia.com, duke mos dhënë … Vazhdoni me leximin e Prokuroria sërish me aksion në Brezovicë