Prizren

Prizren, gjendet mjet i pashpërthyer

Gjatë ditës së djeshme një person në Prizren, ka hasur në një mjet të pashpërthyer me ç’rast ka lajmëruar Policinë. Ekipet adekuate kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë tërhekur mjetin, pa ndonjë incident.

Raporti i plotë i Policisë:

Një mashkull K/Shqiptar ka informuar se ka vërejtur një mjet të dyshuar të pashpërthyer. Në vendngjarje ka dalë ekipi i EOD-së dhe ka tërhequr mjetin pa ndonjë incident.