KUFIRI

Pritje të gjata në Merdare (VIDEO)

Bashkëatdhetarët tanë po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë në Merdare.

Ku shumë prej tyre janë detyruar të kthehen për të provuar ndonjë ditë tjetër kalimin e kufirit si shkak i kolonave të gjata dhe pritjes me orë të tërë aty.

Ballkani.info ju sjell një video direkt ga vendi ngjarjes ku shihen kolona të gjata në këtë pikë.