Prishtina me ajër të ndotur edhe sot

Qytetarët në Prishtinë po vazhdojnë të përballen me ndotjen e ajrit, e cila sot vërehej edhe më shumë për shkak të mjegullës.

Kjo ndotje sot në kryeqytet dukej që vinte nga termocentralet në Obiliq.

Ndërkohë, sipas matjeve të fundit ndotje ka edhe në disa qytete tjera të Kosovës, por ato janë në nivel mesatar.

Ndotja e ajrit në kryeqytet është e njëjtë me atë të qyteteve të mëdha si Pekin, Mumbai dhe Nju Delhi./KP