Prekëse: Vajza e Astrit Deharit pranë varrit të babait

Në dy vjetorin e vdekjes së aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Deharit, pranë varrit të babit ka qëndruar edhe vajza e të ndjerit, Arsa, e cila ende nuk i ka mbushur dy vjet. Fotoja e Arsës po qarkullon në rrjetet sociale.

E homazhi pranë varrit të Deharit, sot gjatë ditës kanë bërë edhe aktivistë të shumë si dhe lider të Lëvizjes Vetëvendosje.