Policia e Kosovës

Policia e Kosovës shpall në kërkim serbin për krime lufte

Policia e Kosovës ka shpallur për kërkim serbin, FILIĆ (Vojislav) Slaviša.

I dyshuari po kërkohet nga policia për veprën penale ‘Krime lufte kundër popullsisë civile’.

PK-ja ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për vendndodhjen e tij dhe kushdo ka informacion të lajmërojë Policinë e Kosovës.

Postimi i plotë: