Peshkatari hero në mision tre orësh, shpëton balenën gjigante (Foto/Video)

Një peshkatar u xhirua derisa kishte marrë mision ta shpëtojë balenën e ngecur mes linjës në bregun e Kalifornisë.

Peshkatari u bë hero dhe video u shpërnda në rrjetet sociale duke u bërë hit anë e mbanë botës. Ai kishte shpëtuar një balenë e cila kishte rënë në kurth, duke i kërcyer mbi shpinën gjigante gjitarit të detit, transmeton Ballkani.info

”Ne ishim duke ardhur nga peshkimi dhe pamë një mbulesë të bardhë që ishte mbështjellë rreth bishtit të balenës,” tha kameramani Nicholas.

Misioni i shpëtimit tre orësh përfundoi heroikisht, duke mundësuar që balena të lëviz në sipërfaqen e detit i qetë. /Ballkani.info/

A massive humpback whale was caught in a buoy line off the coast of California