Pesë ide se çfarë të vishni për Halloween

Sipas ekspertëve financiarë, ne shpenzojmë më shumë para në kostumin e Halloween-it se sa që shpenzojmë për festa, dekore të shtëpive ose ëmbëlsira.

Nuk është befasi për ne, sepse shumë njerëz planifikojnë dukjen që nga fillimet e shtatorit, transmeton Telegrafi.

Është ngjarja më e madhe e tetorit dhe nuk duam që kostumin ta zgjedhim në minutat e fundit.

Por vetëm pse e keni planifikuar atë, keni ëndërruar për atë, dhe keni filluar të blini pjesë të vogla të dukjes shumë muaj më parë, nuk do të thotë që kostumi juaj i 2018-së do të duhet të kushtoj shumë.

Që të keni disa inspirime për dukje pa shpenzime të tepërta, ne kemi mbledhur disa kostume, të cilat mund të jenë të kualifikuara për kostumin më të mirë të vitit.

Kostumi i “Wonder Woman”

Kostumi i “Demogorgon deluxe ‘Stranger Things’

Kostumi “The Nun”

Belle nga “Beauty and the Beast”