Zv/presidenti

Pence rezulton negativ në testin për koronavirus

Zëvendëspresidenti i SHBA-së, Mike Pence, ka rezultuar negativ në testin për koronavirus të hënën, është njoftuar nga zyra e tij, raporton agjencia Reuters.

Disa ndihmës së lartë të Pences kanë rezultuar pozitivë me koronavirus gjatë fundjavës.

“Ktë mëngjes, zëvendëspresidenti Pence dhe Zonja e Dytë kanë rezultuar negativë për COVID-19”, është thënë nga zyra e Pences.