zjarrë

Pas mosmarrëveshjes me vëlla, i vë zjarrin shtëpisë në Ferizaj

Dy vëllezër, njëri i moshës së mitur pas një mosmarrëveshje, i dyshuar i moshës së mitur ka pranuar se i ka vënë zjarrin shtëpisë së tij në fshatin Sojevë të Ferizajit.

Njësiti i zjarrfikëseve ka lokalizuar dhe shuar zjarrin.

Rastit ju kanë përgjigjur njësitet relevante Policore.

Me vendimin e Prokurorit ,i dyshuari dërgohet 24 orë në qendrën e mbajtjes.