Reperja

Pas këngës me 2Ton, dëgjoni këtë freestyle nga Tika

Ajo është repere e re në skenën muzikore.

Por, Tika Behrami e ka dëshmuar talentin e saj që e ka në muzikë edhe përmes një freestyle që e bëri së fundmi.

Ajo ka zgjedhur rreshtat interesant që i kanë ardhur në mendje dhe ato i interpretoi si uragan.

Për më shumë, ndiqeni videon.

loading…