Taukbashqe

Parku i Prishtinës në gjendje të rëndë

Kanë kaluar dy vite që kur komuna e Prishtinës mbylli këndin e lojërave në parkun “Taukbashqe”, por nuk largoi nga aty edhe gjësendet e tjera.
Në udhëkryqin që lidhë disa nga lagjet më të mëdha në kryeqytet gjendja është e tmerrshme.

Krejt pranë fushës së sportit, pranë parkut më të vizituar në qyteti, pranë shkollës “Gjergj Fishta” ndodhet një hapësirë e lënë anash, që natën të bën të frikësohesh.

Aty mund të ketë rrezik edhe nga kafshët.

Pjesë të makinerive të lodrave dhe një objekt që përdorje për lokal, bashkë me shumë pajisje të tjera, është pamja që ka marr ky vend.

KP ishte të shtunën aty dhe vendi ka nis të mbushet edhe bërllok. Përreth kësaj hapësirë, gjithmonë kompania për pastrimin pastrojnë gjithandej, nuk dihet pse jo edhe kjo pjesë.

https://www.youtube.com/watch?v=2QCqEWA-rtY