Ministri

Pal Lekaj pas miratimit të buxhetit: Urime Kosovë!

Pas votimit të buxhetit të Kosovës për vitin 2019 i pari që ka reaguar ka qenë ministri i Infrastrukturës dhe Telekomunikacionit, Pal Lekaj.

“Me vijë mirë që në këto orë të vona, Kuvendi miratojë ligjin e buxhetit për vitin 2019. Urime Kosovë!”, ka shkruar Lekaj.

Buxheti është miratuar me 65 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim. /Ballkani.info/