Vjosa Osmani

Osmani: Vetëm para Serbisë duhet të dalim fitues

Ajo e ka cilësuar si zhgënjyes debatin e sotëm parlamentar Vjosa Osmani e ka cilësuar si zgjënyjes debatin e sotëm parlamentar. Ajo tha se se do ta trajtojë këtë temë nga një prizmë tjetër.

Osmani e ngriti çështjen për fatin e njerëzve që jetojnë në ato territore. Sipas saj edhe pse ka përfunduar lufta, sfidat e sigurisë për ta nuk kanë mbaruar kurrë.

Osmani më tej shtoi se partitë politike pranuan andamentin që territori është i pandarë, duke iu drejtuar se vetëm para Serbisë dëshiron që të dal fituese, transmeton Ballkani.info.

“Të nderuar kolegë deputetë, përpara përballjes dhe fitores përpara jush, unë dua të dal fituese para Serbisë”, tha Osmani duke shtuar se gjithçka tejkalohet duke i dalur zot vendit.