Nuk do ta njihni sa ka ndryshuar ‘Nita’ nga Kafeneja Jonë

Leonora Mehmetaj është aktorja që u bë shumë e njohur në publikun shqipatar sidomos me rolin e saj në serialin ‘Kafeneja jonë’.

Me rolin e Nitës tek ‘Kafeneja jonë’, ajo u bë shumë e dashur dhe e pëlqyer tek publiku edhe ka luajtur edhe në shumë seriale e filma tjerë.

Mirëpo, tani Leonora ka disa kohë që nuk ka qenë aktive në asnjë serial apo film shqiptar dhe duket se është shkëputur nga jeta e saj në Kosovë.

Ajo tani jeton në Amerikë dhe është pjesë e produksionit amerikan që quhet ‘CBM Productions’.

Gjatë kësaj kohe Nita ka ndryshuar shumë edhe në pamje.