Këngëtarja

Nora me vajzën në pushime luksoze

Nora Istrefi ka marrë Renee-në për të kaluar disa ditë pushimi në ditët e fundit të verës.

Emri i saj ka qenë ndrë më të përfolurit gjatë javës që po lëmë pas dhe Nora Istrefi, pas heshtjes, tashmë ka filluar me postimet në Instagram.

Ajo nuk ka bërë asnjë reagim pas konfirmimit të ndarjes nga Roberti, por Nora tash po kalon kohë me vajzën e tyre.

Këngëtarja ka postuar një video të vajzës derisa po dilnin për të shkuar për t’u relaksuar në një pishinë perfekte për argëtimin e Renee-së.

Megjithëse nuk ka treguar vendin se ku po qëndrojnë, pishina dhe hoteli shfaqin një ambient mjaft luksoz dhe nënë e bijë duket se po kalojnë ditët më të bukura.

loading…