Njihuni me qytetin e 140 gjuhëve

Toronto është njëri ndër qytetet më multikulturore në botë. Pothuajse gjysma e popullsisë së Torontos kanë lindur në vende tjera, të ndryshme, shkruan Washington Post, transmeton Ballkani.info

Ky mozaik etnik i jep kryeqytetit të provincës Ontario, njëkohësisht qytetit me popullsinë më të madhe në Britani, një shpirt pasionant, të mbushur me jetë, me tradita të vjetra dhe me ide të reja. Që nga Italia tek Greqia, pastaj nga Portugalia e deri tek Korea.

Vizitorët mund të udhëtojnë botën duke eksploruar fqinjësitë që fshihen në Toronto.

Toronto është qytet që demonstron eksperiencë të paharrueshme kulturore. Skena artistike dhe të mahnitshme ju përcjellin në çdo kënd. Mbi të gjitha, është qyteti në të cilin fliten 140 gjuhë të ndryshme. /Ballkani.info/