Instruktori

Njihuni me Instruktorin e Forcave Speciale të Policisë

Përgatitjet fizike dhe taktike të njësive të ndryshme policore të Kosovës, shpesh janë sfidë në vete dhe përveq angazhimit maksimal fizik, psiqik padyshim nevojiten instructor të cilët janë të aftë për ti stërvitur, përgatitur pjestarët e këtyre forcave.

Ismet Mehmeti, është një ndër trajnerët ekspert I cili tash sa vite merret me trajnimin e pjestarëve të forcave special policore të Kosovës pork a qenë Instruktor edhe në njësitin Antiterrior i Forcave RENEA në Shqipëri.

Instruktori Ismet Mehmeti, përveq trajnimeve për Njësitë Speciale policore të Kosovës dhe Shqipërisë, ka zhvilluar edhe një bashkëpunim të suksesshëm me Policinë Zviceriane si dhe ka ligjëruar në disa shtete të ndryshme të botës si Itali, Austri, Ukrainë, Guinea etj.

Mehmeti vazhdon që me shumë sukses të ushtroj profesionin e tij si Instruktor duke bërë që forcat tona policore të jenë sa më të pregatitura në detyrat dhe sfidat që i presin në terren.