këngëtari

Një tjetër hit po vjen nga Geti

Getoar Selimi siç duket ka vendosur të ‘shpërthej’ më të madhe këtë vit.

Ghetto përpos këngës me Majk dhe Onat, ai do sjell një tjetër projekt me Majkun, që ka rrjedhë ilegalisht në Internet.

Por, kjo nuk është e tëra.

Ai po punon në projekt të ri, që sipas një faqe që e ka hedhur fotografinë e tij në Instagram, kënga do jetë një super hit.

Se çka do na sjell Geasy, presim të shohim.