Një foto familjare!

Dy qen të rracës ‘golden retriever’ kanë shkaktuar shumë të qeshura gjatë një fotografie familjare.

Kur Liam Bornovski, 23 vjec, u takuar për të takuar familjen e tij në ishullin e Palautit vendosi që të bëjë një fotografi për ta kujtuar.

Dy kafshët që mbanin në shtëpi, Finn dhe Nemo vendosën të përfshihen në fotografi pasi konsiderohen pjesë e familjes. Pikërisht në momentin kur do shkrepej fotoja, dukej sikur qentë do të kryenin marrëdhënie seksuale.

Në fakt, ata po luanin pasi Finn dhe Nemo janë të dy meshkuj, madje dhe vëllezër.