Nissan

Nissan Ariya do të zbulohet më 15 korrik 2020

Brenda disa javësh, ne do të shohim makinën e ardhshme dhe e gjitha elektrike nga Nissan.

Nissan njoftoi se versioni i prodhimit të modelit të tij i tëri elektrik i gjeneratës tjetër, Ariya, do të zbulohet më 15 korrik të vitit 2020 në Yokohama, Japoni.

Koncepti Nissan Ariya u shfaq në Motor Show në Tokio të vitit të kaluar, duke lënë të kuptohet se shumë shpejt ai do të dalë në treg dhe do të jetë në dispozicion për adhuruesit e Nissan.

Për Nissan, ky është një model i ri dhe shumë i rëndësishëm, i cili do të jetë thelbësor për t’u rikthyer në garën e ‘egër’ që po zhvillohet për makinat elektrike.