keqpërdorim

Nis seanca dëgjimore për Cenën

Ka nisur seanca dëgjimore në Gjykatën Themelore të Prishtinës ndaj zëvendësministrit të Zhvillimit Rajonal, Musa Cena, i dyshuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim të pozitës zyrtare.