Nga nesër, Whatsapp nuk do të funksionojë

WhatsApp nuk do të funksionojë në modelet e telefonave të vjetër, sic ka ndodhur më herët në Nokia dhe Blackberry.

Kushdo që përdor një telefon Windows nga 31 dhjetori nuk do te jetë në gjendje ta përdorë WhatsAppin.

Por WhatsApp është duke planifikuar që të ndalojë edhe në Apple iOS dhe Android, duke detyruar miliona njerëz të blejnë telefona të ri.

Këta janë telefonat që nuk do kenë më WhatsApp:

• Të gjitha sistemet operative të Windows Phone pas 31 Dhjetorit 2019

• Versionet Android 2.3.7 dhe më të vjetër pas 1 shkurtit 2020

• iPhone iOS 7 dhe më të vjetër pas 1 shkurtit 2020.