viktimat e 11 shtatorit

Në Viti kujtohen viktimat e 11 shtatorit

Autoritetet komunale të Vitisë në krye me kryetarin Sokol Haliti, pjesëtarë të KFOR-it amerikan dhe përfaqësues të shoqërisë civile, kanë ndezur qirinj tek busti i ambasadorit Richard Holbrook në Viti, për të nderuar viktimat e sulmit terrorist të 11 shtatorit të vitit 2001, të ndodhur në kullat binjake në New York të SHBA-ve, ku humbën jetën mijëra civilë të pafajshëm.

Me këtë rast, viktimat e këtyre sulmeve terroriste, u nderuan me një minut heshtje ne sheshin “Richard Holbroke” në Viti.