Skenderaj

Në Skënderaj keqpërdoret seksualisht e mitura

I dyshuari u dërgua në mbajtje Policia ka raportuar se në Skënderaj një e mitur është keqpërdorur seksualisht nga një i dyshuar.

Sipas policisë rasti ka ndodhur pesë ditë më parë. Me rastin janë marrë njësitet relevante Policore, mbrojtësi i viktimave si dhe punëtori i QPS.

I dyshuari pas intervistimit me vendimin e Prokurorit, dërgohet në qendrën e mbajtjes, kurse viktima dërgohet në strehimore.