Prishtinë

Në Pyllin e Arinjve në Prishtinë, sot ka festë

Dita Botërore e Kafshëve shënohet çdo 4 tetor dhe fokusohet në përmirësimin e mirëqenies së kafshëve në mbarë botën.

Edhe në Prishtinë do të shënohet kjo ditë, organizuar nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës së bashku me Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë.

Organizimi do të mbahet në orën 11, në Pyllin e Arinjve “Prishtina, afër liqenit të Badovcit.