Armë

Në Podujevë, sekuestrohen disa armë

Një shtëpi së bashku me objektin përcjellës është bastisur në qytetin e Podujevës.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Skënderbeu”, ku edhe janë sekuestruar një pistoletë dhe një pushkë gjuetie me shtat fishek.

I dyshuari me vendim të prokurorit është liruar.