“Për’puthen”

Në lidhje me Arsimin! Ana flet hapur për ndjenjat e saj, ‘shokon’ me deklaratën e fundit

Ana e “Për’puthen” ka kohë që flitet për një lidhje me ish-protagonistin e këtij programi, Arsimi.

Romancën e tyre e konfirmoi edhe djali i Arsimit, i cili përmes një video shihej se Ana për të është shumë e veçantë.

Krahas kësaj, Ana befasoi ndjekësit me deklaratën e fundit.

“A ndjen dashuri për ndonjë?”, e ka pyetur një nga ndjekësit.

“Të jem e sinqertë, nuk e di, ndoshta ose po…jam pak konfuze dhe besoj kam të drejtë”, i është përgjigjur Ana.