Raporti i Policisë

Në 24 orët e fundit në Kosovë ndodhën 64 aksidente trafiku

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 64 aksidente trafiku, 18 prej tyre ishin me persona të lënduar kurse në 46 tjerë raportohet të kenë qenë vetëm me dëme materiale.

Policia e Kosovës bën të ditur se ka shqiptuar edhe 1 mijë e 372 tiketa trafiku, për shoferët të cilët nuk kanë respektuar rregullat e komunikacionit.

Gjatë ditës së djeshme, policia ka arrestuar edhe 32 persona, 23 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje dhe 6 në vuajtje të dënimi

loading…