FOTO

Ndryshimet më drastike të logove që i kanë bërë 17 kompanitë, përgjatë historisë së tyre

Facebook njoftoi të hënën një logo të re të korporatës, duke thënë se azhurnimi ishte të dallonte kompaninë Facebook nga aplikacioni Facebook.

Dhe, sipas Business Insider, përcjell Telegrafi, ky është një nga shumë ndryshimet që i kanë bërë kompanitë, logove të tyre.

Ndonëse Shumica e logove ndryshojnë pak nga pak, disa logo pësojnë transformime të mëdha – megjithëse ka të tilla që nuk janë prekur fare.

Por, ka marka që kanë ndryshuar vazhdimisht pamjen e tyre, nga Pepsi, Microsoft Windows, deri tek Starbucks.

Megjithatë, disa ndryshime kanë qenë aq drastike sa duken sikur janë krijuar për kompani krejtësisht të ndryshme.

loading…