ish-ushtari i UÇK-së

Ndërron jetë ish-ushtari i UÇK-së

Sot ka ndërruar jetë ish-ushtari i UÇK-së, Hasan ( Nezir ) Sadiku.

Sadiku ka qenë një ndër ushtarët e parë të Zonës Operative të Shalës.

Hasan Sadiku ishte dhe babai i dëshmorit, Agim Sadiku.