Gjatë intervistës

Mundohen t’ia bëjnë kamerën e fshehtë, ky është reagimi i Gent Fatalit

Ai ka qenë i ftuar në një intervistë në një radio në Tiranë.

E gjatë bisedës, një telefonuese ka thirrur me arsyetimin se reperi Gent Fatali e ka lënë atë shtatzënë dhe nuk po merr përgjegjësi për fëmiun, shkruan Ballkani.info

Mirëpo, Genti, i sigurtë në vete për atë që ka bërë, e kuptoi që ishte një shaka.

“Po i vjen era kamerë e fshehur” ishte përgjigja Gentit duket qeshur, ani pse vajza që telefonoi insistonte për të thënë se Genti po bëhet baba./Ballkani.info/