Kryetari i Suharekës

Muharremaj: Ushtarët janë krenaria e pakrahasueshme

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj ka thënë se ushtarët janë hapi i parë për ta nderuar vendin.

“Ushtarët janë hapi i parë për ta nderuar vendin. Ata janë emocioni i fortë dhe krenaria e pakrahasueshme.

Ekzistenca e tyre në histori tregohet në beteja për të lavdishmen dhe në paqe ata e ruajnë besimin e fortë të ardhmen.

Ne, të tjerët, qytetarë pa dallim, vendin e ruajmë dhe e nderojmë vetëm përmes punës”, ka shkruar ai.