Motrat binjake që ndajnë gjithçka – edhe të dashurin

Ian Diaz thotë se disa mund ta kosiderojnë si njeriun më me fat në botë, por thotë se të kesh një lidhje më të dyja motrat binjake Victoria dhe Amanda Hepperle, nuk është gjithmonë një rrugë e lehtë.

Që të dyja motrat, janë rritur duke ndarë gjithçka përfshirë lodrat, rrobat dhe sekretet e tyre më të thella.

“Çka është e imja, është edhe e saja”, ka qenë principi i gjithë jetës së tyre për kënaqësinë e prindërve të tyre krenar.

Për 27 vjeçarët kjo ndarje ka shkuar deri në ekstremitet-duke ndarë të njejtin shtrat me nje të dashur të përbashkët.

Ato thonë se kanë një jetë të sukseshme seksuale. “Jemi treshe tani dhe kjo nuk na duket e çuditshme, do të dëshironim që e njejta të jetë edhe për pridnërit tanë dhe shokët tanë”, kanë thënë motrat.