bukuroshja

Morena i hip elefantit: Është kaq i ëmbël…

Pushimin në Tailandë nuk po e shijon veç në plazh.

Morena Taraku ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se ka hipur mbi një elefant, për të cilin ka dhënë detaje.

“Emri i tij ishte Choo dhe ai ishte shumë i ëmbël” janë fjalët që ia la fotos.

Në këtë imazh, Morena tregoi të pasmet bombastike që i ka.