Këngëtarja

Miriam blen veturën e re dhe e “shkel ligjin”

E ka gëzuar veten.

Këngëtarja shqiptare Miriam Cani ka blerë një veturë të re, të markës “Wolkswagen” .

Mirëpo, një detaj që bie në sy është edhe forma se si ajo ka vozitur me sandale, një gjë që nuk është fare e preferuar, për shkak të sigurisë në rrugë dhe mundësisë së mosfrenimit.

E se voziti e tillë, këtë gjë e dëshmon fakti se vetura ishte në asfalt.

loading...