Ministri

Ministri i PDK-së zbulon bashkëshorten

Politikanët zakonisht komentohen mjaft shumë për jetën e tyre private.

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili, krahas angazhimeve të shumta në politikë, ai gjen kohë edhe për veten e tij dhe gruan.

Së fundi Ismajli ka publikuar një imazh në llogarinë e tij ‘Instagram’ bashkë me gruan e tij.

Çifti siç duket janë nisur për në dasmë.Të dy elegantë, me stil dhe tejet të dashuruar, duken teksa pozojnë në lift.