Motrat

Mihrije Braha dhe Lora, iu ka ikur koha

Mihrije Braha dhe motra e saj, Lora ndodhen në pushime. Dy biondet kanë publikuar fotografi nga plazhi.

Por, hijeshia e tyre nuk është më siç ishte dikur.

Vitet kanë bërë që Mihrija dhe Lora të dalin paksa nga moda.

Mihrija ka plot 53 vite jetë dhe nuk është më ajo biondja e dashur për fansat.

Mihrija mbetet gruaja e Naimit dhe nëna e Platorit, jo më ikona e bukurisë siç ishte dikur.