Merdarë, serbët refuzojnë pikën e përbashkët kufitare (VIDEO)

Bashkimit Europian dhe Natalia Apostolovës iu ka dalë telash me shtetin e Serbisë, njofton Klan Koosva.

Kjo pasi ky shtet si nënshkrues i marrëveshjes për menaxhimin e integruar të kufirit, nuk po merrë pjesë në zbatimin e kësaj ujdie.

Kështu në objektin e ri në Merdarë, po punojnë vetëm policët dhe doganierët kosovarë.

https://www.youtube.com/watch?v=jCMqgPrbjKw